Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Groepsvorming

Voor Teams

Een prettig, veilig en georganiseerd groepsklimaat heeft een positieve impact op de leerresultaten van de leerlingen. Ze kunnen zich hierdoor beter concentreren en werken meer taakgericht. De training ‘Groepsvorming’ geeft leerkrachten en onderwijsassistenten de kennis en vaardigheden om meer grip te krijgen op groepsprocessen.

Offerte aanvragen
Groepsvorming

Wat je gaat leren

Een veilig groepsklimaat is een voorwaarde voor het leren. Hoe bereik je een positieve sfeer in de klas waarin leerlingen elkaar respecteren, elkaar helpen en samen problemen oplossen? Ieder jaar begint groepsvorming weer opnieuw. Als onderwijsassistent kun je een actieve rol spelen in het stimuleren van een veilig groepsklimaat. In deze training leer je de fases van groepsvorming en hoe je invloed kunt uitoefenen binnen elke fase.

Live training

De training Groepsvorming is een Live training.

Individuele coaching

Als aanvulling op deze trainingen bieden we ook persoonlijke begeleiding aan voor onderwijsassistenten die net iets meer ondersteuning nodig hebben. Neem contact op met onze onderwijsadviseur om je wensen te bespreken.

Resultaten na deze training

  • Je hebt inzicht in de fases van groepsvorming.
  • Je hebt Inzicht in hoe je de fases van groepsvorming kan doorlopen in een schooljaar.
  • Je hebt praktische tools gekregen om invloed uit te oefenen op deze groepsvormende processen.

Praktische informatie

Voor wie:

Onderwijsassistenten die werken in het basisonderwijs.

Locatie:

Deze training kan worden verzorgd op locatie; een school, een bestuur.

Inhoud:

Een live bijeenkomst van 1,5 uur.

Testimonials

Prijs

Geïnteresseerd in deze training? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Onze onderwijsadviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem contact op met info@klaarr.nl of bel naar 0299-783 400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top