Klaarr educatie event 2019

Klaarr educatie event 2019

Elkaar echt begrijpen
Klaarr Educatie – voorheen Schoolbegeleiding Zaanstreek Waterland – organiseert een dynamisch educatie event met inspirerende gasten en veel ruimte voor eigen inbreng. Het evenement geeft u nieuwe inzichten over de invloed die professionals hebben op kinderen en elkaar. De gasten geven u ideeën die u de volgende dag al in de praktijk kunt toepassen.
Steven Pont. Ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut, bekend van onder andere het tv-programma “Het geheime leven van een vierjarige”. In zijn lezing gaat hij in op de mogelijkheden die de wetenschap biedt om ervoor te zorgen dat een kind zich zoveel mogelijk voor onze invloed openstelt, zodat interventies effectiever kunnen zijn.
Serdar Gözübüyük. Bekend scheidsrechter uit het betaald voetbal die veel ervaring heeft met de thema’s respect, mentaliteit, keuzes maken, discriminatie, weerstand en het accepteren van spelregels.
Twan Paes. Directeur van de Action Learning Academy. Twan helpt organisaties en teams om complexe problemen op te lossen door teamwork te optimaliseren.
Lenneke Kerssens. Ondernemende schooldirecteur PO met vele jaren ervaring op een school waar opbrengsten en leerlingaantallen onder druk stonden. Tevens was zij werkzaam op een school met 550 leerlingen die excellent werd. Ze heeft ervaring met wat veranderingen doen met de directeur, het team, de kinderen en de ouders.

Info

Info

Wanneer Donderdag 9 mei 2019 Waar Van der Valk Oostzaan-Amsterdam, Westeinde 1 in Oostzaan
Voor wie Bedrijven, schoolbesturen, directeuren, leerkrachten en onderwijsassistenten uit het PO en VO
Kosten € 40,00 per persoon
Programma
15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Welkom Hans Ploeg – Directeur/bestuurder Klaarr Educatie
15.45 uur Interactieve presentatie door Steven Pont
17.00 uur Soep, luxe broodjes en een drankje
18.00 uur Na de aftrap door Serdar Gözübüyük zal Twan Paes een sessie leiden waarbij Serdar Gözübüyük, Steven Pont en Lenneke Kerssens met u in gesprek gaan over de vraag hoe de theorie van Steven Pont vertaald kan worden naar de dagelijkse praktijk. Dan pas is het voor ons KLAARR!
19.15 uur Afsluiting

Inschrijven Mail uw naam, functie, e-mailadres, dieetwensen en factuuradres (e-mail) naar event@klaarr.nl (max. 4 pers. per locatie). U kunt meerdere personen in één e-mail aanmelden. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

Ik heet u, namens ons team van harte welkom op 9 mei.

Hans Ploeg
Directeur/bestuurder