Ga naar hoofdinhoud

Professionaliseringstrajecten voor teams

Professionaliserings-
trajecten voor teams

Zoek je professionele scholing voor de ontwikkeling van de medewerkers uit jouw schoolteam? Of ben je een bestuur en wil je jouw scholen graag op een uniforme manier trainingen aanbieden, bijvoorbeeld via een academie? Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. De e-learnings zijn ook los verkrijgbaar via onze webshop.

Neem contact op
Excpliete Directe Instructie

Mix van online en offline leervormen

Wij geloven in de variatie van leermiddelen: e-learnings in combinatie met live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Uit onderzoek blijkt dat de leerresultaten van leertrajecten met gemixte leervormen hoger zijn dan alleen live klassikale lessen of trainingen. Daarnaast vinden deelnemers het vaak een leukere manier van leren. De e-learnings zijn gedurende een half jaar beschikbaar voor de deelnemers.

Trainingsaanbod

Autonomie , flexibiliteit en samen leren

Educatieprofessionals zijn autonoom wanneer en op welk tempo zij de theorie uit de e-learning verwerken. Hierdoor kunnen zij hun eigen leerpad vormgeven. Zij bepalen zelf welke onderdelen ze overslaan omdat ze deze kennis al hebben en over welke onderdelen ze juist meer informatie willen omdat het nog niet helemaal duidelijk is. Bovendien kun je gemakkelijker inzichtelijk maken wat je leert en hoe dat verloopt.

Haal meer uit studiedagen

In het klassikale gedeelte kunnen we dieper ingaan op de persoonlijke vragen van medewerkers. We gebruiken deze tijd om van en met elkaar te leren, waardoor je de tijd van je studiedagen dus effectiever benut. Je krijgt meer maatwerk en dat is belangrijk om duurzame resultaten te realiseren.

Wat is de Klaarr Academy

Klaarr biedt verschillende soorten scholing aan voor leerkrachten, onderwijsassistenten, intern begeleiders, specialisten en pedagogisch medewerkers. Het uitgangspunt van Klaarr is dat de opleidingen, e-learnings en trainingen bijdragen aan het vormgeven van kwalitatief, passend en toekomstbestendig onderwijs.

De voordelen op een rij

  • Autonomie: eigenaarschap over eigen leerpad
  • Inzicht: meer grip op wat je leert en hoe dat verloopt
  • Maatwerk: betere aansluiting bij persoonlijke wensen en behoeften
  • Samen leren: meer tijd over om samen te leren tijdens live bijeenkomsten
  • Effectiever: theorie leer je online waardoor je meer haalt uit het klassikale gedeelte
  • Gevarieerd: leren wordt leuker door een mix van leervormen

Meer informatie?

Onze onderwijsadviseurs van de Klaarr Academy staan voor je klaar.

Back To Top