Informatiebijeenkomst Nieuwsbegrip nieuwe stijl

De basislessen van Nieuwsbegrip zijn vanaf het nieuwe schooljaar veranderd. Actief lezen is nu het belangrijkste ingrediënt in de lessen.
Op deze middag willen wij u de belangrijkste veranderingen laten zien in het licht van nieuwe inzichten over begrijpend lezen. Ook zult u handvatten krijgen om de lessen nog effectiever vorm te geven.

Waar: Klaarr Educatie, Wielingenstraat 115, 1440 AV Purmerend
Wanneer: Er zijn nog plaatsen beschikbaar op woensdag 13 november. De andere dagen zijn VOL!
Tijdstip:15.30 – 17.00 uur
Kosten: €50,- per persoon

Inschrijven
Mail uw naam, functie, dag dat u wilt komen en factuuradres (e-mail) naar n.neels@klaarr.nl.
U kunt meerdere personen in één e-mail aanmelden. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
Informatiebijeenkomst Nieuwsbegrip nieuwe stijl

Meer nieuws


KIJK!

Bijeenkomst 0-4/0-7/1-2 Kijk! de Basis

Bent u leerkracht en werkzaam op een school die KIJK als observatie-en registratiesysteem hanteert én heeft u niet eerder gewerkt met KIJK? Volg dan nu onze basistraining werken met KIJK, zodat u het geleerde meteen in de praktijk kan toepassen! Data Twee dagdelen: woensdag 27 november en woensdag 29 januari. Tijd 14:00-16:00 uur

Klaarr educatie event 9 mei 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagd Klaarr Educatie event 2019! Met veel positieve energie is er vanuit de sport, psychologie en het onderwijs gezamenlijk bekeken waarom en hoe wij samen het verschil kunnen maken in het onderwijs!
Heeft u al een vraag gesteld zonder oordeel, zodat u begrijpt voordat u ingrijpt?

Eerste traject krachtig talent (voor begaafde leerlingen) is succesvol afgerond!

Gisteren heeft een medewerker van Klaarr mooi traject mogen afsluiten van ‘Krachtig Talent’. Door middel van oplossingsgerichte gesprekken met een hoogbegaafde leerling, hebben we in kaart kunnen brengen hoe ze weer met meer plezier naar school kan gaan. Door dit samen met de leerling en 

Klaarr per 30-01-2019 officieel partner van de Action Learning Academy

Vanaf heden zijn wij officieel partner van de Action Learning Academy. Dit betekent dat wij vanuit deze samenwerking nu ook Action Learning Coach opleidingen, Action type opleidingen en missie/visie trajecten kunnen aanbieden. 

Nieuws

SBZW gaat verder als Klaarr - Effectiever in educatie!