Ga naar hoofdinhoud

Gezocht: volwassenen en kinderen die gemakkelijk kunnen leren

Ben je iemand die gemakkelijk kan leren of zeggen andere dit over jou terwijl je dit zelf niet zo ervaart? En vind je het niet spannend om jezelf terug te zien op video? Dan komen we graag met jou in contact! We zijn op zoek naar zowel volwassenen als kinderen die op video iets willen vertellen over hun ervaring met het onderwijs.

Deel jouw ervaring over het onderwijs

Klaarr richt zich met de afdeling Blink-Uit! op preventie van problemen bij (hoog)begaafde leerlingen. We willen scholen en leerkrachten beter ondersteunen bij het vormgeven van een passend aanbod voor deze leerlingen. Daarom zijn we bezig met het opzetten van een begeleidingstraject voor scholen en leerkrachten. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een e-learning. Hiervoor zoeken we volwassenen en kinderen die makkelijk kunnen leren en die hun ervaring willen delen over onderwijs.

Video-opnames in Purmerend

De video-opnames zullen plaatsvinden op ons kantoor, nabij het treinstation Purmerend. Het is nog niet bekend op welke datum de opnames plaatsvinden, dus geef vooral je voorkeur door zodat we hiermee rekening kunnen houden. De verwachting is dat het ongeveer een half uur van je tijd kost.

De beelden zullen alleen gebruikt worden binnen de e-learning en niet voor andere doeleinden. Alleen deelnemers die de e-learning volgen zullen de video’s te zien krijgen en we zullen ze dus niet openbaar maken via andere communicatiekanalen.

Wil je meedoen?

Geef je op door een mail te sturen naar a.schouten@klaarr.nl.

Anja Schouten

Klaarr Educatie is een onderwijsadvies organisatie die scholen in het primair en secundair onderwijs ondersteunt door middel van training en begeleiding van educatieprofessionals in alle lagen van de school.

Back To Top