Ons aanbod

Klaarr biedt leerling onderzoek, interim professionals, coaching, een breed aanbod inhoudelijk & systeemgerichte (team) trainingen aan voor het onderwijs. Wij zijn tevens actief met trainingen in het bedrijfsleven. Daarnaast bieden wij in de regio Verkeersprojecten aan op scholen en kinderopvang en begeleiden wij zieke leerlingen in het onderwijs. 

Interim

Heeft u een tijdelijke opdracht voor een Intern begeleider, bouwcoördinator, (adjunct)-directeur, projectleider of een functie binnen uw bestuur. Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden door te nemen.

Klaarr testservice

Wij bieden voor kinderen van 2 tot 16 jaar een testservice aan voor het afnemen van diverse onderzoeken door onze psychologen en orthopedagogen.

Ondersteuningsadviseur basisondersteuning

Klaarr biedt scholen en samenwerkingsverbanden ondersteuningsadviseurs (gedragswetenschappers, psychologen en orthopedagogen) aan om te helpen bij de verdere vormgeving van passend onderwijs. De ondersteuningsadviseur kan op diverse manieren ingezet worden om de basisondersteuning te versterken.

Schoolontwikkeling - Inhoudelijk

Wij bieden voor al uw inhoudelijke vraagstukken voor alle vakgebieden en zorgvraagstukken in de school teamtrainingen, advies, coaching en begeleiding aan. Tevens bieden wij een heel aantal modules aan voor onderwijsassistenten in de school.

Schoolontwikkeling - systeem gericht

Binnen Klaarr bieden wij een scala aan producten aan welke een bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling als geheel. Uiteraard is er ook een combinatie traject te maken waarbij er zowel inhoudelijk als op het proces binnen de school gestuurd wordt. Voordat wij met jullie keuzes maken voor een aanbod, kijken wij met u mee naar het gehele systeem. Wij willen met u de keuzes maken die écht het verschil maken!

Verkeer educatie

Wij zijn partner van Verkeer & Meer. De opvolger van het Verkeerseducatiepunt van de Vervoerregio Amsterdam. Achter Verkeer & Meer staan gedreven professionals van Klaarr. Samen met gemeenten, scholen en vele anderen werken we aan het verhogen van de verkeersveiligheid in onze regio.

BL!NK-UIT

BL!NK-UIT is een kenniscentrum op het gebied van (hoog)begaafdheid. BL!NK-UIT is een samenwerking tussen twee onderwijsadviesbureaus (OBD Noordwest en Klaarr Educatie). De medewerkers van BL!NK-UIT zijn academisch geschoolde orthopedagogen en psychologen met jarenlange ervaring in het basisonderwijs. BL!NK-UIT is gericht op samenwerking tussen ouders en scholen.