“Veel praktische informatie gekregen waardoor je met andere ogen naar je lesstof gaat kijken en handelen. Na 4 middagen cursus tevreden en heerlijk morgen toepassen in mijn klas.”
“Weer bubbelend van de toepassingsmogelijkheden weggegaan. Goede keuze geweest om met Meervoudige Intelligentie te gaan werken. Biedt veel perspectief voor de toekomst."
Leekrachten van een basisschool te Lutjebroek

"Vandaag bevestiging en inzicht gekregen over hoe je positieve feedback geeft en wat het met iemand doet."
"Net een presentatie gehad over effectieve feedback, erg verhelderend en leerzaam!"
"Ik ga morgen al beginnen met bewust positief feedback geven nu ik het grote belang ervan weer even heb ervaren! Bedankt!"
Quotes van leerkrachten kennisboekenplank; leerbevorderende feedback

“Wij hebben vanaf het begin het gevoel gehad dat jullie onze dochter niet alleen heel serieus namen, maar haar ook echt hebben gezien. Het is heel fijn om de overtuiging te hebben dat een hulpverlener je kind echt voor vol neemt en het op waarde schat.”
C.S., moeder van M. (10 jaar)

"Gisteren hebben wij een mooi traject mogen afsluiten van ‘Krachtig Talent’. Door middel van oplossingsgerichte gesprekken met een hoogbegaafde leerling, hebben we in kaart kunnen brengen hoe ze weer met meer plezier naar school kan gaan. Door dit samen met de leerling en de leerkrachten te bespreken hebben we dit om kunnen zetten naar uitvoerbare acties.
Daarnaast hebben we haar talenten helder belicht en hebben we haar valkuilen kunnen signaleren. Door middel van het bewust inzetten van versterkende gedachten, hebben we haar valkuilen kunnen ombuigen waarbij haar talenten versterkt worden. Tot slot zijn we aan de slag gegaan met het leren leren, een uitdaging voor leerlingen die gewend zijn om informeel te leren.
Een periode van tien weken waarbij de kracht van de leerling zelf, de omgeving en het proces van het leren intensief aan bod komt!"
Anja Schouten, Psycholoog Klaarr educatie

Ervaringen BL!NK-UIT

Heeft u goede ervaring met BL!NK-UIT? Laat het ons weten, zodat wij het kunnen delen met anderen.