Ondersteuning nodig bij een verbeter- of verandertraject in de school door een procesbegeleider van Klaarr?

Veranderingsprocessen in de school of binnen het bestuur kunnen een uitdaging zijn met alle verschillende belangen die er spelen en daarnaast uw werkzaamheden die in de volle vaart door blijven lopen. Welke verandering gaat u in het aankomende jaar? Heeft u goed duidelijk waarom? Wie leidt en begeleidt dit proces? En wat zijn dan belangrijke stappen in het proces? Hoe borgt u dit? Klaarr ondersteunt, leidt, begeleidt en adviseert u graag bij deze processen als coach of procesbegeleider op uiteenlopende onderwerpen.
Samen met u leggen we verbanden binnen vraagstukken, halen we het échte vraagstuk boven tafel en daarop volgend zorgen we voor een duurzaam resultaat. De transfer naar de praktijk is hierbij voor ons van groot belang. Zijn we samen in staat om elkaar en het systeem écht te begrijpen voor we ingrijpen?

Vanuit Klaarr denken wij in een persoonlijk gesprek graag mee in hetgeen u zoekt, zodat we een passende collega aan jullie voor kunnen stellen die aansluit bij het gewenste profiel en opdracht. 

Specialisten


Irma Jacet

Irma Jacet

Onderwijsadviseur / Beleidsmedewerker
E [email protected]
T 06-25730949
Ellen Nijhof - Scalé

Ellen Nijhof - Scalé

Onderwijsadviseur
E [email protected]
T 06-25 730 953
Sharon Prins

Sharon Prins

Onderwijsadviseur
E [email protected]
T 06-25 730 946