Naast intelligentieonderzoek en onderzoek van gedrag en werkhouding biedt Testservice ook specialistisch onderzoek aan. Onderzoek naar (hoog)begaafdheid is een van die specialistische onderzoeken. 
Ziet u en/of ouders signalen van (hoog)begaafdheid? En maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van een kind bij u op school en heeft dit mogelijk te maken met (hoog)begaafdheid? U kunt hierbij denken aan zorgen omtrent de motivatie, de prestaties (onderpresteren), leren leren, de sociale aansluiting bij andere kinderen of over het gedrag? Ons team van orthopedagogen en psychologen kan aan de hand van uitgebreid diagnostisch onderzoek op maat ondersteuning en advies bieden. Zij zijn geschoold in (hoog)begaafdheid en hebben ruime ervaring met het onderzoeken en begeleiden van deze specifieke doelgroep.
 
Klaarr is tevens onderdeel van Bl!nk-uit. Bl!nk-uit helpt kinderen om met trots het beste uit zichzelf te halen. Bekijk de website www.Bl!ink-uit.nl of de links hieronder voor meer mogelijkheden rondom begeleiding van hoogbegaafdheid of neemt contact met ons op voor meer informatie.

Specialisten


drs. Anja Schouten-Borgemeester

drs. Anja Schouten-Borgemeester

Psycholoog NIP
E info@klaarr.nl
T 0299-783400