Wij bieden verschillende producten aan om de kwaliteit van uw ondersteuningssysteem binnen uw organisatie te verhogen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie.

Tevens bieden wij CITO-tabellen Tussenopbrengsten aan. Dit document wordt al enkele jaren gemaakt en bijgehouden door Klaarr (voorheen: Schoolbegeleiding Zaanstreek Waterland/ SBZW). De tabellen worden in heel Nederland gebruikt voor het evalueren van resultaten en het stellen van doelen op leerlingniveau. Regelmatig krijgen wij vragen over het werken met deze tabellen. Klaarr heeft de kennis in huis om scholen te begeleiden bij allerlei vragen rondom de tabellen, het gebruik van CITO-toetsen en opbrengstgericht werken. U kunt hierbij onder andere denken aan het analyseren en evalueren van school- en groepsresultaten, het stellen van doelen (ook op basis van de referentieniveaus) en het werken met een ontwikkelingsperspectief. 

U kunt de tabel hieronder downloaden en contact opnemen met onze specialisten voor meer informatie rondom het werken en analyseren van opbrengsten in uw school.

Specialisten


Irma Jacet

Irma Jacet

Onderwijsadviseur / Beleidsmedewerker
E [email protected]
T 06-25730949
Ellen Nijhof - Scalé

Ellen Nijhof - Scalé

Onderwijsadviseur
E [email protected]
T 06-25 730 953
Fleur Noom, Msc

Fleur Noom, Msc

Orthopedagoog
E [email protected]
T 06-25 730 951
Sharon Prins

Sharon Prins

Onderwijsadviseur
E [email protected]
T 06-25 730 946