Klaarr effectiever in educatie

Klaarr effectiever in educatie

Klaarr is een onderwijsadviesbureau dat scholen helpt bij het vormgeven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs, passend bij de ontwikkeling van ieder kind. Wij geloven in onderwijs dat kinderen in staat stelt alles uit zichzelf te halen en hen voorbereidt om samen in een waardevolle samenleving te functioneren.

Vanuit deze passie begeleiden we scholen bij het versterken van de basisondersteuning en het vormgeven van toekomstgericht onderwijs. Dit doen wij door middel van advies, training en begeleiding van educatieprofessionals en leerling onderzoek.

Met ons team van gedreven en deskundige onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen dagen we scholen uit om buiten de kaders te denken en vanuit een integrale aanpak het onderwijs te ontwikkelen.

Wij zijn klaar voor de toekomst! Jij ook?

Klaarr partner van Bl!nk-uit

Klaarr partner van Bl!nk-uit

BL!NK-UIT is een kenniscentrum op het gebied van (hoog)begaafdheid. BL!NK-UIT is een samenwerking tussen twee onderwijsadviesbureaus: OBD Noordwest en Klaarr Educatie.

De medewerkers van BL!NK-UIT zijn academisch geschoolde orthopedagogen en psychologen met jarenlange ervaring in het basisonderwijs. BL!NK-UIT is gericht op samenwerking tussen ouders en scholen. BL!NK-UIT heeft een groot netwerk, zowel binnen het onderwijs als binnen ‘hoogbegaafdheidsland’. 

Klik hier voor meer informatie