Klaarr effectiever in educatie

Klaarr effectiever in educatie

KLAARR is dé effectieve educatie partner in de regio Zaanstreek Waterland en daarbuiten. In het onderwijs volgen ontwikkelingen elkaar snel op en heerst het gevoel dat het nooit af is. Net als de andere aanbieders in onze markt geloven wij in het aanbieden van hulpmiddelen en ondersteuning voor verbeteringen in het onderwijs. Wij zijn echter anders in het contact dat we aangaan met de klant. Wij zien namelijk regelmatig dat geboden oplossingen/trajecten niet passend blijken te zijn bij het werkelijke probleem. Dit creëert nog meer werkdruk! Daarom stapt KLAARR niet direct in de oplossing. Wij kijken primair naar de vraag achter de vraag van de relatie, naar het échte probleem en zorgen ervoor dat het duidelijk is wat de klant nu precies van ons verwacht. Wij starten pas met begeleiding als de gekozen aanpak echt past bij het probleem dat men gezamenlijk ervaart.

KLAARR maakt duidelijk wat we doen en zorgt voor resultaat. Bovendien onderscheiden wij ons in het feit, dat hetgeen waar wij voor worden gevraagd, af is als we weg gaan. We komen terug voor eventuele nazorg voor nieuwe medewerkers. KLAARR staat voor duidelijkheid, kwaliteit en langdurig resultaat. Het is bij ons écht KLAARR!

KLAARR werkt met deskundige medewerkers. De Relatie staat voor ons centraal. Wij zijn Resultaat gericht, we hebben Actuele vakkennis, we stellen Ambitieuze doelen, we Leren en vragen door om uiteindelijk de beste Kwaliteit te leveren. KLAARR is effectiever in educatie! 

Wij zijn KLAARR als u tevreden bent!  

Klaarr partner van Bl!ink-uit

Klaarr partner van Bl!ink-uit

BL!NK-UIT is een kenniscentrum op het gebied van (hoog)begaafdheid. BL!NK-UIT is een samenwerking tussen twee onderwijsadviesbureaus (OBD Noordwest en Klaarr Educatie). De medewerkers van BL!NK-UIT zijn academisch geschoolde orthopedagogen en psychologen met jarenlange ervaring in het basisonderwijs. BL!NK-UIT is gericht op samenwerking tussen ouders en scholen. BL!NK-UIT heeft een groot netwerk, zowel binnen het onderwijs als binnen ‘hoogbegaafdheidsland’.  Klik hier voor meer informatie

Klaarr partner van de Action Learning academy

Klaarr partner van de Action Learning academy

Action Learning is de basisfilosofie van Klaarr. De leermethodiek stimuleert het leren over hoe men problemen kan bekijken en tot betekenisvolle oplossingen weet te komen. Action learning daagt uit tot reflectie, zowel over jezelf als over het probleem. Het prikkelt het onderzoeken van de aannames en de mentale modellen die ten grondslag liggen aan het probleem. Wij bieden in samenwerking met de action learning academy hierbij ook verschillende trainingen aan. Klik hier voor de website van de action learning academy.

Klaarr partner van Edventure

Klaarr partner van Edventure

Klaarr is partner van Edventure (vereniging van adviesbureaus in het onderwijs en de jeugdhulp). Wij zijn tevens CEDEO gecertificeerd. https://edventure.nu/