Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

De dynamische schooldag

Blended learning Voor Teams

Wil je weten hoe je kinderen bewegend kunt laten leren? En hoe je het buitenspelen kunt stimuleren en begeleiden? Dit zijn onderdelen die aan bod komen in de blended learning Dynamische Schooldag.

Offerte aanvragen
Blended Learning De Dynamische schooldag

Wat je gaat leren

Bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid, de sociaal-emotionele ontwikkeling en het leervermogen van kinderen. Daarom is het goed dat kinderen op school voldoende bewegen. Klaarr helpt onderwijsprofessionals om schooldagen voor leerlingen dynamischer te maken met leervormen waarin kinderen bewegen. Ook leer je hoe je het buitenspelen kunt begeleiden zodat je ook daar het bewegen stimuleert. Aan het einde van deze training maak je gelijk een plan van aanpak zodat je het geleerde gelijk in de praktijk kunt brengen in de school.

Mix van online en offline leervormen

De training Dynamische schooldag is een blended learning. Hierin combineren we e-learnings met live bijeenkomsten waarin je van en met elkaar kunt leren. Hierdoor heb je veel invloed op de inrichting van jouw leerproces en kunnen we in de live trainingen dieper in gaan op jouw praktijk.

Individuele coaching

Als aanvulling op deze trainingen bieden we ook persoonlijke begeleiding aan voor onderwijsprofessionals die net iets meer ondersteuning nodig hebben. Neem contact op met onze onderwijsadviseur om je wensen te bespreken.

Resultaten na deze Blended Learning

  • Je kunt de vijf onderdelen van een dynamische schooldag benoemen.
  • Je hebt inzicht in welke praktische werkvormen je kunt gebruiken om de schooldag dynamischer te maken.
  • Je kunt uitleggen wat bewegend leren is en kent verschillende werkvormen om bewegend leren in te zetten in de klas.
  • Je kunt structuur aanbrengen op het speelplein en hebt kennis van de materialen die geschikt zijn bij het buitenspelen.
  • Je hebt kennis van spellen voor het buitenspelen.
  • Je weet hoe je het buitenspelen kunt stimuleren met verschillende werkvormen.

Praktische informatie

Voor wie:

Voor (startende) leerkrachten, zij-instromers en onderwijsassistenten in het basisonderwijs.

Locatie:

Deze training kan worden verzorgd op locatie; een school, een bestuur.

Inhoud:

De dynamische schooldag is een maatwerk training. De inhoud van de training stemmen we af op de wensen en behoeften van de klant. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blended learning vorm waarin onderwijsprofessionals individueel de e-learning De dynamische schooldag volgen zodat we in de live bijeenkomsten dieper in kunnen gaan op de praktijk.

Testimonials

Prijs

Geïnteresseerd in deze training? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Onze onderwijsadviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem contact op met info@klaarr.nl of bel naar 0299-783 400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top