Skip to content

Scholing voor startende leerkrachten

Investeer in kwalitatieve begeleiding van startende leerkrachten en zij-instromers zodat zij vol vertrouwen en energie voor de klas staan. Een dynamisch leertraject dat bestaat uit vijf modules met e-learnings en live intervisie momenten.

Bekijk leertraject Maatwerk

Leertraject voor teams met e-learnings en live bijeenkomsten

Startende leerkrachten kunnen tegen uitdagingen aanlopen bij het zelfstandig draaien van een groep en wat daarbij allemaal bij komt kijken. Met de trainingen en begeleiding van Klaarr leren startende leerkrachten vol zelfvertrouwen en plezier zelfstandig voor de groep te staan. Ervaren onderwijskundigen helpen startende leerkrachten een eigen manier van lesgeven te ontwikkelen. De didactische en pedagogische vaardigheden worden verdiept en ze krijgen praktische handvatten mee die ze direct kunt toepassen in de klas.

Download flyer

Inhoud leertraject

Klaarr heeft een specifiek leertraject samengesteld voor de startende leerkracht. Dit traject bestaat uit vijf modules met e-learnings waarin je de theorie leert en live intervisie momenten waar we de vertaalslag maken naar de praktijk.

De vijf modules

  • Pedagogisch klimaat
  • Klassenmanagement
  • De onderwijsorganisatie
  • Oudergesprekken
  • Handelingsgericht werken

Persoonlijke begeleiding

Klaarr verzorgt ook persoonlijke begeleiding en coaching voor startende leerkrachten. In dit traject gaat de leerkracht aan de slag met persoonlijke leervragen en uitdagingen. We brengen de sterke punten en ontwikkelkansen in beeld, zodat er een duurzame ontwikkeling kan worden ingezet. De leerkrachten worden begeleid door ervaren onderwijsadviseurs die jarenlange ervaring hebben als leerkracht in het onderwijs.

Neem contact op
Back To Top