skip to Main Content

Leertraject voor startende leerkrachten

Investeer in kwalitatieve begeleiding van startende leerkrachten en zij-instromers zodat zij vol vertrouwen en energie voor de klas staan. Een dynamisch professionaliseringstraject dat bestaat uit vijf modules met e-learnings en live intervisie momenten.

Bekijk leertraject Maatwerk

Dynamisch traject met e-learnings en live bijeenkomsten

Als startende leerkracht of zij- instromer kun je tegen uitdagingen aanlopen bij het zelfstandig draaien van een groep en wat daarbij allemaal bij komt kijken. Met de begeleiding van onze onderwijsadviseur leren startende leerkrachten vol zelfvertrouwen en plezier zelfstandig voor de groep te staan. We helpen ze een eigen manier van lesgeven te ontwikkelen, voorzien ze van didactische en pedagogische inzichten en geven praktische handvatten mee die ze direct kunt toepassen in de klas.

Inhoud leertraject

Klaarr heeft een specifiek professionaliseringstraject samengesteld voor de startende leerkracht. Dit traject bestaat uit vijf modules met e-learnings waarin je de theorie leert en live intervisie momenten waar we de vertaalslag maken naar de praktijk.

De vijf modules

  • Pedagogisch klimaat
  • Klassenmanagement
  • De onderwijsorganisatie
  • Oudergesprekken
  • Handelingsgericht werken

Persoonlijke begeleiding

Klaarr verzorgt ook persoonlijke begeleiding en coaching voor startende leerkrachten. In dit traject gaat de leerkracht aan de slag met persoonlijke leervragen en uitdagingen. We brengen de sterke punten en ontwikkelkansen in beeld, zodat er een duurzame ontwikkeling kan worden ingezet. De leerkrachten worden begeleid door ervaren onderwijsadviseurs die jarenlange ervaring hebben als leerkracht in het onderwijs.

Meer weten? Neem contact op!
Back To Top
Contact

Vrijblijvende afspraak

Contact

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.