Skip to content

Scholing voor de onderwijsassistent

Ben je op zoek naar kwalitatieve scholing voor jouw onderwijsassistenten zodat ze meer impact kunnen maken op de ontwikkeling van leerlingen? De e-learnings en live trainingen van de Klaarr Academy bieden de onderwijsassistent de juiste basis om kwalitatief onderwijs te geven.

Maatwerk Trainingsaanbod
E-learning effectieve didactiek onderwijsassistent

Investeer in de onderwijsassistent

Onderwijsassistenten begeleiden leerlingen bij het leren en staan ook regelmatig voor de groep. Dit vraagt om meer kennis en vaardigheden op didactisch en pedagogisch gebied. Met scholing van de onderwijsassistent(en) zorg je dat ze hun rol beter kunnen vervullen en met plezier blijven werken waardoor de opbrengsten stijgen voor zowel de leerling als de school.

Vraag adviesgesprek aan

Trainingsaanbod

De Klaarr Academy biedt een mix van verschillende leervormen: e-learnings, live trainingen en individuele begeleiding. Hierdoor kunnen we meer verdieping aanbrengen in het leerproces. Een greep uit ons trainingsaanbod:

Uitgelicht trainings-
aanbod

Naar alle trainingen
Maatwerk trainingen onderwijsassistent

Scholing op maat

Ben je op zoek naar een scholingstraject op maat voor jouw onderwijsassistent(en)? Klaarr heeft ervaring in het samenstellen van leertrajecten voor de onderwijsassistent. Samen met de school of het bestuur bepalen we de inhoud, duur en intensiteit van het programma.

Neem contact op
Back To Top