Skip to content

BL!NK-UIT is een kenniscentrum op het gebied van hoogbegaafdheid en is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Klaarr en de OBD Noordwest. Wij zijn veel werkzaam binnen de regio Zaanstreek Waterland, maar werken ook buiten dit gebied. BL!NK-UIT is gericht op samenwerking tussen ouders en scholen.

Het hoogbegaafde kind centraal

BL!NK-UIT zet het hoogbegaafde kind centraal. Wij denken hierbij zoveel mogelijk in kansen en mogelijkheden en zo min mogelijk in problemen en beperkingen. Ons uitgangspunt is dat ieder kind het recht heeft om zich op zijn of haar niveau optimaal te ontwikkelen en uitgedaagd te worden. Dus: uit te blinken! Hier horen een stimulerende thuisomgeving en een passend onderwijsaanbod bij.

Uitblinkende kinderen, ouders en scholen

Hoogbegaafde kinderen hebben speciale pedagogische en didactische behoeften. BL!NK-UIT kan helpen deze behoeften in kaart te brengen en te vertalen naar de omgeving. Wij willen ouders en school elkaar laten versterken met als resultaat: uitblinkende kinderen, uitblinkende ouders en uitblinkende scholen.

Deskundige orthopedagogen en psychologen

De medewerkers van BL!NK-UIT zijn academisch geschoolde orthopedagogen en psychologen met jarenlange ervaring in het basisonderwijs. Wij bieden onder andere begeleiding van hoogbegaafde leerlingen, leerkrachten en scholen en consultaties voor ouders en de GGZ-instellingen. Ook bieden wij psychologisch en didactisch leerlingonderzoek aan.

Heb je interesse in ondersteuning van BL!NK-UIT?

Wij denken in een persoonlijk gesprek graag met je mee. Neem contact op met Klaarr, afdeling BL!NK-UIT:

E-mail: info@klaarr.nl
Telefoon: 0299-783400

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de opdracht met je af te stemmen. De kosten van onderzoek of begeleiding worden niet vergoed vanuit de jeugdwet. BL!NK-UIT is geen eerstelijns zorgverlener. De kosten voor onderzoek of begeleiding is dus voor rekening van de aanvrager.

Back To Top