Skip to content
Blijf jezelf ontwikkelen
met de Klaarr Academy

De Klaarr Academy ondersteunt educatieprofessionals uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs bij hun ontwikkeling met kwalitatieve trainingen en cursussen.

Ik zoek een training voor:
Leertrajecten op maat
Autonomie en flexibiliteit
Mix van leervormen

Scholing voor professionals die willen groeien

De Klaarr Academy biedt verschillende soorten scholing voor (startende) leerkrachten, zij-instromers, onderwijsassistenten, intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders op het gebied van:

  • Didactische vaardigheden
  • Pedagogische vaardigheden
  • Taal- en rekenonderwijs
  • Ondersteuning van leerlingen
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Leiderschapsvaardigheden

Aanbod

Zoek je trainingen voor jouw schoolteam? Of ben je een bestuur met een academie die het scholingsaanbod wilt uitbreiden? Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding.

Wij geloven in de variatie van leermiddelen: e-learnings in combinatie met live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Met deze mix van leervormen haal je de hoogste leerresultaten. De e-learnings geven medewerkers autonomie over hun leerpad en zorgen dat je meer haalt uit de live studiedagen waarin je van en met elkaar kunt leren.

De e-learnings van de Klaarr Academy bieden professionals uit het onderwijs de mogelijkheid om in hun eigen tempo te leren. In de online leermodules wordt theorie afgewisseld met video’s en opdrachten.

E-learning Klaarr Academy

Leer van en met elkaar. Tijdens de live-trainingen krijg je praktische handvatten die je direct kunt toepassen in de les. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met je collega’s en/of andere professionals in het onderwijs.

Back To Top