Skip to content

Klaarr biedt verschillende soorten scholing aan voor leerkrachten, intern begeleiders, specialisten, coördinatoren en onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers en leerkracht ondersteuners. Het uitgangspunt van Klaarr is dat de opleidingen, e-learnings en trainingen bijdragen aan het vormgeven van kwalitatief, passend en toekomstbestendig onderwijs. 

Mix van leervormen

Wij geloven dat de transfer van het geleerde naar de praktijk een belangrijke factor is in het realiseren van duurzame resultaten. Daarom zetten wij een mix van leervormen in en bieden wij de mogelijkheid voor persoonlijke coaching in de praktijk. Het kan prettig zijn om af en toe op hoge snelheid kennis te vergaren door bijvoorbeeld een e-learning te doen, maar voor ontwikkeling waarbij het gaat om echte gedragsverandering heb je vaak iets meer tijd nodig.

Voor scholen en academies van bovenschoolse besturen

Onze e-learnings en trainingen zijn ook geschikt voor academies van bovenschoolse besturen. Daarnaast kunnen we voor scholen een op maat gemaakte mix van onze trainings- en opleidingsmogelijkheden aanbieden.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat Klaarr Academy te bieden heeft? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze onderwijsadviseur Irma Jacet.

Back To Top