Ga naar hoofdinhoud

De wereld waarin we leven is continu in beweging. Technologische veranderingen volgen elkaar snel op, grenzen verdwijnen en kennis is overal beschikbaar. We zijn onafhankelijker, mondiger en we verwachten steeds meer van elkaar. Tegelijkertijd staan we voor grote maatschappelijke vraagstukken over onze toekomst zoals klimaatverandering, armoede, integratie en vergrijzing.

Deze dynamiek vraagt zowel van de leerling als de school om een groot aanpassingsvermogen. Welke kennis en vaardigheden hebben leerlingen nodig om met die veranderingen mee te bewegen? Wat betekent dat voor de rol van de leerkracht en de inrichting van het onderwijs? Wat hebben schoolteams nodig om samen kwalitatief, passend en toekomstbestendig onderwijs vorm te geven?

Klaarr Educatie helpt scholen bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Wij geloven in een integrale aanpak van het onderwijssysteem om duurzame veranderingen te bereiken. Geen pleisters plakken, maar inzetten op preventie en effectieve onderwijsoplossingen die gedragen worden door de hele school.

Met een team van onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen zetten wij schoolteams in hun kracht zodat zij leerlingen het onderwijs kunnen bieden dat past bij hun ontwikkeling en de veranderingen in de maatschappij. Wij doen dit door middel van onderwijsadvies voor scholen en besturen, professionalisering van educatieprofessionals en ondersteuning bij leerlingbegeleiding. Met ons team van deskundige onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen dagen we scholen uit om buiten de kaders te denken en vragen te stellen over het onderwijs.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Het team van Klaarr Educatie helpt je graag bij het vormgeven van toekomstbestendig onderwijs. Meer weten?

Back To Top
Klaarr is gefuseerd met Het ABC in Amsterdam

Vanaf 1 januari 2023 is Klaarr gefuseerd met Het ABC in Amsterdam. Onze collega’s blijven werkzaam voor scholen en besturen in Noord-Holland vanuit de nieuwe organisatie. Alle informatie over onze diensten en aanmelding voor leerling onderzoek kun je vanaf nu vinden op www.hetabc.nl

Leerling aanmelden voor onderzoek

klik hier

Scholing voor startende leerkrachten

klik hier

Scholing voor onderwijsassistenten

klik hier

Voor vragen over dit bericht, mail naar purmerend@hetabc.nl. Als je geen keuze maakt, word je automatisch doorverwezen naar www.hetabc.nl

Aanvraag adviesgesprek "Onderwijsassistent met impact"

Aanvraag advies - Onderwijsassistent met impact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Vrijblijvende afspraak

Contact

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.