skip to Main Content

Centraal in onze aanpak staat het realiseren van duurzame onderwijsoplossingen. Wij geloven niet in symptoombestrijding en ‘pleisters plakken’. Wij gaan voor toekomstbestendige onderwijsoplossingen met impact die gedragen worden door de hele school.

Hoe doen wij dat? Door eerst de vraag achter de vraag te halen en goed te analyseren wat de kern is van het probleem of de uitdaging. Samen met jou gaan we op zoek naar de onderbouwing voor effectieve oplossingen die passen bij de school. We dagen je uit om buiten de kaders te denken en zijn¬† gedurende het gehele proces jouw ‘critical friend’.

Zowel de school als de kinderen hebben niets aan onderwijsoplossingen die niet beklijven. Ons doel is daarom om te zorgen dat veranderingen verankerd worden in de school en als ultieme stap dat het schoolteam dit soort verbeteringen zelf kan voorzetten. Daarom begeleiden we scholen in de ontwikkeling naar een lerende organisatie waarin het hele schoolteam samenwerkt aan verbetering van het onderwijs. Eigenaarschap speelt hierbij een belangrijke rol. Want als mensen zich eigenaar voelen van de verandering of verbetering, zorg je dat ze aanjagers worden van ontwikkeling.

Jaarverslag 2021

Kerncijfers 2021

Back To Top
Contact

Vrijblijvende afspraak

Contact

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.