Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Effectieve instructie

Blended learning Voor Teams

Wil je jouw instructievaardigheden verbeteren? Instructie geven is één van de belangrijkste kerntaken van een leerkracht. Fris je kennis op en reflecteer op je didactische vaardigheden met deze blended learning.

Offerte aanvragen
Training Effectieve Instructie

Wat je gaat leren

In de training Effectieve Instructie leer je in een dagdeel de theorie van instructie geven. We gaan dieper in op hoe het brein van kinderen werkt, hoe kinderen leren en hoe je instructie toepast in de praktijk. Naast de theorie training voeren we klassenbezoeken uit om te zien hoe de leerkrachten instructie geven in de klas. We maken hierbij ook video-analyses die we vervolgens bespreken in een volgende bijeenkomst. Welke dingen doe je al goed en waar kun je nog verder verbeteren?

Mix van online en offline leervormen

De training Effectieve instructie is een blended learning. Hierin combineren we e-learnings met live bijeenkomsten waarin je van en met elkaar kunt leren. Hierdoor heb je veel invloed op de inrichting van jouw leerproces en kunnen we in de live trainingen dieper in gaan op jouw praktijk.

Individuele coaching

Als aanvulling op deze trainingen bieden we ook persoonlijke begeleiding aan voor onderwijsprofessionals die net iets meer ondersteuning nodig hebben. Neem contact op met onze onderwijsadviseur om je wensen te bespreken.

Resultaten na deze training

  • Je weet meer over hoe het brein van kinderen werkt en hoe ze leren.
  • Je weet op welke manieren je instructie effectief kunt toepassen in de les.
  • Je hebt inzicht in jouw eigen instructievaardigheden en waar je nog kunt verbeteren.
  • Je kunt flexibel omgaan met de methode van instructie geven zodat je kunt inspelen op verschillende situaties in de klas.

Praktische informatie

Voor wie:

Leerkrachten in het basisonderwijs.

Locatie:

Deze training kan worden verzorgd op locatie; een school, een bestuur.

Inhoud:

Effectieve instructie is een maatwerk training. De inhoud van de training stemmen we af op de wensen en behoeften van de klant. Je kunt kiezen voor een blended learning vorm waarin onderwijsprofessionals individueel de e-learning Effectieve instructie volgen zodat we in de live bijeenkomsten dieper in kunnen gaan op de praktijk.

Testimonials

Prijs

Geïnteresseerd in deze training? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Onze onderwijsadviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem contact op met info@klaarr.nl of bel naar 0299-783 400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top