Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Executieve functies in de klas E-learning

€ 69,-

In deze e-learning leer je meer over executieve functies en hoe je leerlingen kunt begeleiden in het versterken van hun vaardigheden.

Schrijf je in
E-learning executieve functies in de klas

Wat je gaat leren

Leerlingen hebben executieve functies nodig om te kunnen leren. Executieve functies zijn de regelfuncties in de hersenen die kinderen gebruiken om basisvaardigheden uit te kunnen voeren. Taken zoals planning, geheugen, concentratie, flexibiliteit, impulsbeheersing en emotieregulatie.

Wanneer leerlingen moeite hebben met de executieve functies, kan dat problemen opleveren bij het leren. Ze vergeten de instructie, kunnen hun impulsen niet onderdrukken of hebben moeite om geconcentreerd te werken.

Met deze e-learning vergroot je jouw kennis over executieve functies zodat je leerlingen gerichter kunt begeleiden. In een volgende module komen het versterken en ondersteunen van de executieve functies aan de orde.

E-learning

De training Executieve functies in de klas is een e-learning.

Individuele coaching

Je kunt deze e-learning volledig online volgen of afwisselen met live bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot persoonlijke online/offline coaching, zodat we ons nog beter kunnen richten op jouw individuele behoeftes. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op via info@klaarr.nl.

Resultaten na deze training

  • Je weet wat executieve functies zijn en wat voor rol ze spelen in het leerproces van kinderen.
  • Je weet wat het belang is van executieve functies in relatie tot zelfsturing, sociaal probleemoplossend gedrag en werkhouding van kinderen.
  • Je weet hoe ontwikkeling van executieve functies verloopt in het brein.
  • Je kunt problemen met executieve functies bij kinderen signaleren.

Praktische informatie

Voor wie:

Deze e-learning is geschikt voor leerkrachten, onderwijsassistenten en specialisten in de school.

Inhoud:

E-learning Executieve functies in de klas met een studielast van 1 uur. Direct na aankoop is deze e-learning gedurende 6 maanden beschikbaar.

Testimonials

Prijs

€ 69,- (vrijgesteld van btw)

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top