Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Ontwikkelingsvoorsprong in de onderbouw E-learning

Nu voor € 41,65 (15% korting)

Heb jij te maken met een kleuter die een voorsprong heeft op de rest van de groep? In deze e-learning leer je wat het betekent als een jong kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft, hoe je problemen met het leren kunt herkennen en hoe je deze kinderen in de praktijk kunt begeleiden. Klik op onderstaande knop, voer de actiecode FRISSESTART in bij aanschaf van deze e-learning en ontvang 15% korting!

Schrijf je in
Ontwikkelingsvoorsprong in de ondebouw

Wat je gaat leren

Ondanks hun goede cognitieve capaciteiten, komt het regelmatig voor dat kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong problemen ondervinden bij het uitvoeren van taken. Ze lopen bijvoorbeeld vast op taakaanpak of worden belemmerd door een perfectionistische instelling. Hierdoor kunnen werkhoudingsproblemen en faalangst ontstaan wat kan leiden tot onderprestatie. In deze e-learning leer je wat het betekent als een leerling een ontwikkelingsvoorsprong heeft, hoe je problemen met het leren kunt herkennen en hoe je deze kinderen in de praktijk kunt begeleiden.

E-learning

De training Ontwikkelingsvoorsprong in de onderbouw is een e-learning.

Individuele coaching

Je kunt deze e-learning volledig online volgen of afwisselen met live bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot persoonlijke online/offline coaching, zodat we ons nog beter kunnen richten op jouw individuele behoeftes. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op via info@klaarr.nl.

Resultaten na deze training

  • Je weet wat een ontwikkelingsvoorsprong is en hoe je dit kan herkennen.
  • Je weet waar kinderen met hoogbegaafdheid tegenaan lopen in hun leerproces.
  • Je weet hoe je ouders kunt betrekken bij het signaleren van een ontwikkelingsvoorsprong.
  • Je kent verschillende ondersteunende signaleringsmiddelen, zoals vragenlijsten en signaleringssoftware.

Praktische informatie

Voor wie:

Deze e-learning is geschikt voor leerkrachten, onderwijsassistenten en specialisten in de school.

Inhoud:

E-learning Ontwikkelingsvoorsprong in de onderbouw met een studielast van 1,5 uur inclusief opdrachten. Direct na aankoop is deze e-learning gedurende 6 maanden beschikbaar.

Testimonials

Prijs

€ 41,65 (15% korting, actie geldig t/m 1 oktober 2022)

E-learning is vrijgesteld van BTW

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top