Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Een passend aanbod voor de (hoog)begaafde leerling E-learning

€49,-

Hoe kun je onderwijs vormgeven voor leerlingen die sneller leren dan gemiddeld? In deze e-learning krijg je kennis en praktische hulpmiddelen om het onderwijsaanbod beter passend te maken voor de bovengemiddelde tot (hoog)begaafde leerling in het basisonderwijs.

Schrijf je in
E-learning passend aanbod voor de hoogbegaafde leerling

Wat je gaat leren

Vanuit de visie van passend onderwijs moeten alle leerlingen een plek krijgen op een school die past bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Maar hoe kun je dit vormgeven als leerlingen sneller leren dan gemiddeld? Welk aanbod geeft je deze leerlingen en wat laat je achterwege? Waar baseer je je keuzes op als het gaat om verrijkingswerk en hoe zorg je ervoor dat dit ook praktisch haalbaar is in de klas?  Dit soort vragen komen aan bod binnen deze e-learning. Ook krijg je praktische hulpmiddelen die je direct kunt inzetten in de klas om het onderwijs beter passend te maken voor de bovengemiddelde tot (hoog)begaafde leerling.

E-learning

De training Een passend aanbod voor de (hoog)begaafde leerling is een e-learning.

Individuele coaching

Deze e-learning kun je volledig online volgen, maar er is ook de mogelijkheid om de e-learning af te wisselen met live bijeenkomsten en/of webinars. Ook bieden wij de mogelijkheid tot persoonlijke online/offline coaching, zodat we ons nog beter kunnen richten op jouw individuele behoeftes. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op via info@klaarr.nl.

Resultaten na deze E-learning

  • Je weet waarom compacten, verrijken en versnellen belangrijk is.
  • Je weet wat er onder compacten wordt verstaan en hoe je dit aan kunt pakken.
  • Je weet welke vormen van verrijking er zijn en hoe je dit in de klas kunt inzetten.
  • Je weet wanneer versnellen wenselijk is en wat er nog meer nodig is om dit een succes te kunnen laten worden.
  • Je hebt praktische hulpmiddelen die je direct kunt inzetten in de klas om het onderwijs beter passend te maken voor de bovengemiddelde tot (hoog)begaafde leerling.

Praktische informatie

Voor wie:

Deze e-learning is geschikt voor leerkrachten en specialisten in de school.

Inhoud:

E-learning Een passend aanbod voor de (hoog)begaafde leerling met een studielast van 1 uur. Direct na aankoop is deze e-learning gedurende 6 maanden beschikbaar.

Prijs

€ 49,- (vrijgesteld van BTW)

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top