Skip to content
Terug naar het cursusoverzicht

Woordenschat

Voor Teams

Kinderen hebben woordenschat nodig om informatie te kunnen begrijpen, te zenden en uit te breiden. Wil je weten hoe je leerlingen kunt helpen bij het uitbreiden van de woordenschat? Met deze training versterk je didactische kennis over woordenschat en leer welke activiteiten je kunt inzetten om de woordenschat van leerlingen te vergroten.

Offerte aanvragen
Training Woordenschat in het po

Wat je gaat leren

In de training over woordenschat doe je kennis op over het uitbreiden van de woordenschat bij iedere leerling. Welke didactische kennis en vaardigheden heb je nodig om tot uitbreiding van woorden te komen? Je maakt kennis met effectieve didactiek, we bespreken hoe je kunt differentiëren en welke activiteiten je praktisch kunt inzetten om duurzaam te werken aan grotere woordenschat van de leerling.

Live training

De training Woordenschat is Live training.

Individuele coaching

Als aanvulling op deze training bieden we ook persoonlijke begeleiding aan voor onderwijsprofessionals die net iets meer ondersteuning nodig hebben. Neem contact op met onze onderwijsadviseur om je wensen te bespreken.

Resultaten na deze training

  • Je hebt kennis over effectieve didactiek over het aanleren van nieuwe woorden.
  • Je hebt kennis over welke didactische vaardigheden de leerkracht nodig heeft om de woordenschat van kinderen uit te breiden.
  • Je hebt kennis over nuttige interventies om nieuwe woorden aan te leren.
  • Je hebt kennis over hoe je differentiëren kunt inzetten bij het uitbreiden van de woordenschat.

Praktische informatie

Voor wie:

Voor (startende) leerkrachten en onderwijsassistenten die werken in het basisonderwijs. Voor de specifieke leerdoelen van de training per doelgroep, neem contact op met één van onze onderwijsadviseurs.

Locatie:

Deze training kan worden verzorgd op locatie; een school, een bestuur.

Inhoud:

Drie live bijeenkomsten van 2 uur inclusief de e-learning Effectieve didactiek.

Testimonials

Prijs

Geïnteresseerd in deze training? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Onze onderwijsadviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem contact op met info@klaarr.nl of bel naar 0299-783 400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk training

De Klaarr Academy biedt trainingen voor schoolteams en academies van besturen. Wij kunnen een op maat gemaakt leertraject of scholingsprogramma samenstellen met e-learnings, live bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Back To Top